Advokat Kirsten Tolstrup

Boligkøb – få en advokat som rådgiver

Boligkøb af en de største investeringer, du foretager i dit liv. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig professionel rådgivning fra en advokat. Et godt råd er, at du søger rådgivning fra en uvildig og erfaren boligadvokat – helt fri af banker, realkreditinstitutter og ejendomsmæglere.  

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat, når jeg køber bolig?

En boligadvokat er din rådgiver i købsprocessen og sikrer, at du får den bedste aftale på de bedste vilkår. Tag fat i en boligadvokat, inden du skriver under på købsaftalen. Vil du undgå ubehagelige økonomiske overraskelser og vide præcis hvilken bolig, du køber? Læs mere om hvorfor det er en god idé at få en boligadvokat som rådgiver.  

Hvad laver en boligadvokat for mig som boligkøber?

En advokat med erfaring i boligkøb er vigtig at have med på sidelinjen. En boligadvokat tjekker alle papirer vedr. boligen igennem, herunder selvfølgelig købsaftalen. En advokat tager sig af kontakten til de forskellige parter i et boligkøb, fx din og sælgers bank og ejendomsmægleren. Derudover udarbejder boligadvokaten skøde og refusionsopgørelse og sørger for at overdragelse af bolig og frigørelse af købssum forløber som aftalt. Læs mere om hvad en boligadvokat laver for dig.  

Har du styr på hvordan et boligkøb foregår?

Virker køb af bolig som en lidt uoverskuelig proces? Har du brug for en trin-for-trin guide til, hvordan et boligkøb foregår? Det er fuldt forståeligt. For det at købe bolig består af mere end blot at kigge på spændende villaer og underskrive en købsaftale. Læs vores guide til dig om, hvordan et boligkøb foregår.  

Overvejer du forældrekøb?

Overvejer du at købe en lejlighed til din søn eller datter? Forældrekøb er en særlig slags boligkøb, og det er vigtigt at have styr på skatteregler og udlejningsregler. Få overblik over skatteregler og fastsættelse af husleje.  

Hvad gør jeg herfra?

Skal du købe bolig til dig selv eller som forældrekøb? Kontakt os i dag på  86295400 eller skriv en mail og hør, hvordan vi kan hjælpe dig trygt og sikkert gennem købsprocessen. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan et rådgivningsforløb foregår hos os, kan du læse mere her.